Çok değerli katılımcılar,

Hitit Üniversitesi bünyesinde yer alan ve köklü bir geçmişe sahip olan Meslek Yüksekokulumuzun 40. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğumuz Uluslararası Yükseköğretimde Mesleki Eğitim ve Öğretim Sempozyumumuza Ülkemizin dört bir yanından gelerek yoğun katılımlı bir sempozyum olmasını sağladınız. Mesleki ve teknik eğitim konusunun Yükseköğretim Sistemi içerisinde ele alındığı sempozyumumuzda mesleki eğitim, sadece MYO’ları ile sınırlı kalmamış Sağlık, Tıp, Mühendislik, İktisat gibi yükseköğretim alanlarında da özgün araştırmaların sunulmasına vesile olmuştur. İlkini düzenlemiş olduğumuz sempozyumun ikincisi, üçüncüsü ve dördüncüsü şeklinde düzenlemek için çeşitli üniversitelerden gelen teklifler bizleri çok mutlu etmiştir.

Bu mutluluğu hep birlikte bizlere yaşattığınız için sizlere sonsuz teşekkürler ederiz. Tekrar buluşmak ve görüşmek üzere sağlıklı ve başarılı günler dileriz.

Sempozyum Düzenleme Kurulu

Etkinlik Sponsorları

İLETİŞİM

Adres: Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Kampüsü Gazi Caddesi No :99 Posta Kodu :19169 Çorum